Reading

Wat is een reading?

Bij een reading krijg je informatie over jezelf of over een ander die degene die de reading geeft niet kan weten. Tijdens een reading “lees” ik jouw energie. Deze energie heeft iedereen in en om zich heen. De energie om je heen noem je een aura, de energiepunten in je lichaam noem je chakra’s. Meestal ben je je niet bewust van deze energie, maar we slaan er allemaal wel van alles in op. In je energie heb je heel veel informatie. Door ons sterk ontwikkelde ratio is het soms moeilijk bij deze informatie te komen. Als reader kan ik contact maken met jouw informatie. Tijdens een reading beschrijft de reader wat er zichtbaar is in jouw energie. Het gaat over waar jij nu mee bezig bent, of wat op dit moment voor jou belangrijk is.

Het doel is om meer inzicht te krijgen in jezelf. Een reading geeft in korte tijd inzicht in waar je op dit moment staat in je leven. Het kan helder maken waarom je dingen doet zoals je ze doet. Wat je belemmert om het anders te doen, en wat je nodig hebt om dit patroon te doorbreken. Je kunt aangeven wat jouw vraag is waarover de reading moet gaan. De onderwerpen zijn zeer gevarieerd; werk, wonen, kinderen, relatie, familie of gezondheid en dergelijke. Vaak zijn het dingen waarmee mensen vastlopen en niet weten hoe ze verder moeten. Denk aan een scheiding of problemen met de gezondheid.

Het kan wel eens voorkomen dat de cliënten na een reading een healing ontvangen. Iemands energie wordt letterlijk in beweging gezet. Blokkades kunnen loskomen en de healing is dan in gang gezet. Ze voelen dan energie door hun lichaam stromen of ze zijn zich ervan bewust dat ze niet lekker in hun vel zitten. Alles wat iemand meemaakt heeft invloed op hoe iemand zich voelt. Alleen de ene gebeurtenis weet iemand een beter plekje te geven dan een andere gebeurtenis. Een healing helpt de cliënt om deze herinneringen een plek te geven. Daardoor komt de cliënt meer in harmonie tot zichzelf.

Een reading waarin contact met overledenen gelegd wordt is vooral bedoeld als steun voor de achterblijvers, en kan een grote hulp zijn in het rouwproces. Ik bepaal niet wie er door gaat komen, dat wordt door hogerhand bepaald, ik heb daar niets over te zeggen, ik ben enkel en alleen een doorgeefluik; ik mag afwachten wie er door wil en mag komen. Soms komt er iemand op consult die b.v. heel graag contact wil maken met een overleden oma of moeder. Ik kan nooit van tevoren zeggen of dat gaat lukken. Het is nog nooit gebeurd dat er niemand door wil komen, maar wie er doorkomt is altijd een verrassing, zowel voor mij als voor diegene die een consult krijgt bij mij.

In deze readingen zijn controleerbare feiten cruciaal. Want die leveren het bewijs dat het leven na de dood verder gaat en overledenen ons net zomin vergeten als wij hen. Waar ze meestal mee beginnen is hele specifieke dingen aan mij door te geven.

Bijvoorbeeld wat ze graag eten, van een bepaalde plant, of bloem hielden, in welk huis ze hebben gewoond ,herinneringen aan een vakantie of gewone dagelijkse gebeurtenissen . Ze kunnen laten zien waar ze vaak zijn als ze tussen ons zijn door gordijnen, bloempotten of huizen te beschrijven. Zelfs door een hond of kat te laten zien die tijdens hun leven op aarde bij hen was, of doorgeven wat de roepnaam was van een favoriet huisdier. Dat gebeurt omdat jij dan weet dat ze het werkelijk zijn. Ook voor mij is het fijn om te weten dat we met de juiste persoon contact hebben.

Als ik eenmaal contact met ze heb kunnen ze mij laten weten wat ze jou proberen te vertellen, welke signalen ze geven. Dat zijn meestal heel herkenbare signalen alleen worden ze niet als zodanig herkend.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven