Over mij

Wie ben ik

Mijn naam is Debby Schutter geboren op 12 april 1974 en woonachtig in Haarlem, getrouwd met Rik en samen hebben we een dochter en een zoon. Met zijn vieren genieten we van het leven.

In 2011 ben ik in een arbeidsconflict terecht gekomen en hierdoor ben ik mijzelf kwijt geraakt. Door de hulp van een Personal Coach ben ik op het spirituele pad terecht gekomen en kwam ik er achter dat ik helende handen heb.

Door jaren aan mijzelf te werken door middel van zelfontwikkeling, cursussen en opleidingen sta ik weer volledig in mijn kracht.

Veel familie, vrienden, kennissen, buren en soms zelfs huisdieren heb ik geholpen.
Toen ik door het faillissement van V&D zonder werk kwam te zitten heb ik besloten om hier meer mee te gaan doen, zodat ook anderen de werking van mijn helende handen kunnen ervaren. Ik kwam op de beurs van Nicole van Olderen (www.nickysplace.nl) in Haarlem. Daar werd mij gezegd maar jij zit aan de verkeerde kant van de tafel, jij moet iets gaan doen met die spiritualiteit van jou”. Gelijk heb ik mij voor de volgende beurs bij Nicole opgegeven en zo is het balletje gaan rollen. Al gauw volgden ook andere beurzen, op verschillende locaties in Noord-Holland en Zuid-Holland bij Nicky’s Place,  paraview (www.paraview.nl) in IJmuiden, de paraview beurs in Leiden(www.paraview.nl) en op verschillende locaties in Zuid-Holland de spiriworldbeurs in Lisse (www.spiriworld.nl), nu ook op Paranormaal Alternatief in Rijswijk, Zuid-Holland  (www.debroodfabriek.nl) en wie weet komen er nog meer.
Als dank en ik ervaar het zelf als een groot kado vanuit de spirituele wereld mag ik nu contact maken met overleden personen en readings gaan geven.

Nu is het tijd om andere mensen te gaan helpen om in hun kracht te komen door middel van een reading en/of een healing op beurzen, bij mij thuis, of bij U thuis zodat zij ook weer de liefde om hun heen kunnen gaan ervaren en voelen.

Wie weet, tot ziens?

warme groet

Debby Schutter

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven